taxis en blanes y comarca .
taxis blanes y comarca .
taxis blanes y comarca .
taxis blanes y comarca .
taxisblanes y comarca .
taxis de blanes y comarca .
taxis blanes y comarca .
taxis blanes y comarca .
taxis en blanes y comarca .

taxis blanes y comarca .
taxis blanes y comarca .
taxis blanes y comarca .
taxis blanes y comarca Aviso Legal .

TAXIS

SERVEI A PARTICULARS BLANES .

  1. L'Empresa propietària d'aquest lloc web, publica aquesta declaració de privadesa per informar els seus visitants de la política que segueix en el tractament de les dades que s'obtenen de les visites al seu web. L'objectiu de la nostra política de privacitat és protegir al màxim la confidencialitat de les dades personals obtingudes. La nostra empresa compleix les normes d'autoregulació de protecció de dades recomanats a Espanya per l'Associació d'Autocontrol de la Publicitat, així com el que expressa la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal, Llei 15/1999, de 13 de desembre. Sobre les dades personals que ens proporciona vostè. Per visitar el nostre lloc web no és necessari identificar-se o facilitar dades personals. Si decideix anar a l'àrea de contactar necessitarà obrir el seu programa de correu perquè li puguem respondre, en aquest cas ens comprometem a garantir la confidencialitat de la seva adreça electrònica.

  2. Es faciliten les dades personals a altres empreses?

  3. NO, la informació que els usuaris ens proporcionen mai serà facilitada a terceres persones oa altres companyies. Volem aclarir amb tota rotunditat que nosaltres no vendrem la seva adreça de correu electrònic o altra informació confidencial a tercers.

  4. Rebré publicitat en el meu correu electrònic?

  5. NO, no envia publicitat de cap tipus no sol · licitada expressament a través del correu electrònic.

  6. Tot usuari que visiti la nostra web respecta i accepta les condicions exposades, a més de no ser així l'únic responsable serà el mateix usuari.

  7. Tots els treballs, consells i comentaris exposats en aquesta web ningú està obligat a seguir ni a realitzar-los. Si l'usuari decideix seguir serà sota la seva responsabilitat. Qualsevol acció produïda per un mal ús de la informació, mala comprensió o altres causes desconegudes, nosaltres no ens fem responsables, l'únic responsable és l'usuari.

TAXIS BLANES JOAN JIMÉNEZ  Telèfon:619 232 566 .

IDIOMA :